mindbody-retreat

In stilte herbronnen

herbronnen in de nazomer bij 'de oosterhoeve' | winterswijk  24 t/m 26 augustus 2024

Nazomeren en hernieuwde energie opdoen op een unieke helende plek waar een 'op adem komen' retraite met aandacht voor de wijsheid van het lichaam wordt gegeven voor een select groepje deelnemers in De Oosterhoeve. Even terug naar de basis, je eigen natuur door aandachtsmeditatie, compassie, yin-yoga en mindful wandelen in de prachtige bosrijke omgeving van het landgoed waarop dit sfeervolle retraitehuis staat. De liefde voor het landschap en deze unieke stille plek is diep voelbaar, net als de zorg en warme aandacht voor haar bezoekers.

Deze retraite wordt gegeven in een veilige bedding gecreëerd door Mariet Rutten i.s.m. Nan Pluymackers. Stilte is de dragende factor van dit weekend en zal worden afgewisseld door individuele en groepsmatige uitwisselingsgesprekken (vrijblijvend) over het persoonlijke proces. 

Er is ruimte en vrijheid om je eigen pad te gaan, naast een gezamenlijk les- en meditatieprogramma. Het is mogelijk om in overleg een aangepast programma te volgen bij  gezondheidsbeperkingen. Verschillende oefenvormen worden aangeboden: zit-, lig-, loop- en wandelmeditaties én zachte yoga,

Ben je toe aan een 'reset' na een intensieve periode in je leven? Ervaar je teveel dagelijkse stress? Ben je ziek geweest, heb je chronische pijn, burn-out of ben je chronisch of onbegrepen ziek (ALK)? Zoek je een nieuw ritme, omdat je oude ritme niet meer past? Voel je je passief en wil je opnieuw in beweging komen binnen jouw grenzen? Ben je toe aan meer innerlijke ruimte, rust en ontspanning, Verdieping en bewustwording? Dan is dit je kans!

Er is slechts plek voor 6 personen om maatwerk en kwaliteit te kunnen leveren!

Locatie: De Oosterhoeve, Achterweg 3, Winterswijk-Henxel

Data en tijden: De retraite begint op zaterdag 24 augustus 16.00 uur (entree vanaf 14.00 uur) en eindigt maandag 26 augustus 2024 om 14.00 uur.

Verblijf: We bieden 4 sfeervolle eenpersoonskamers (incl. eigen douche/toilet) (nog 2 vrij) én 2 riante kampeerplekken op het terrein (zonder stroom) met gezamenlijk gebruik van comfortabele douche en toilet in 'De Schoppe (yogaschuur).

Er is nog plek! We werken met een reservelijst.

Praktische informatie

  • Iedere kamer heeft een slaapgedeelte met eigen sanitair en een klein woongedeelte met een bureau
  • Gratis wifi-internet
  • Kwaliteitsbedden met beddengoed en handdoeken
  • Een föhn en gelegenheid om koffie en thee te maken
  • Een prachtige tuin met talloze zitjes
  • Dagelijks een heerlijk ontbijt, lunch en diner (met zoveel mogelijk biologische- en streekproducten)  in de ernaast gelegen koetsierswoning
  • Mooie wandelroutes (o.a. het Naoberpad en Scholtenpad) en fietsroutes
  • Roken en huisdieren zijn niet toegestaan

Tarieven
A 399,- | B 479,- | C 569,- euro

De vermelde tarieven zijn inclusief btw, toeristenbelasting en alle overige kosten, tenzij anders vermeld. De verblijfskosten zijn op basis van een eenpersoonskamer. Kom je met iemand samen en wil je een kamer delen, dan ontvang je een korting van € 20,00 p.p.p.n.

Ons uitgangspunt is dat de kosten geen belemmering mogen zijn voor deelname. Je vindt bij dit programma daarom inkomensafhankelijke tarieven. Het A tarief geldt indien je (gezamenlijk) een inkomen hebt tot maximaal 1200 euro netto per maand. Het B tarief is voor inkomens tot maximaal 1600 euro per maand. Het C tarief is bedoeld voor inkomens van meer dan 1600 euro netto per maand en voor personen die de kosten kunnen declareren. Mochten deze tarieven een probleem zijn, dan kun je contact opnemen. Onder bepaalde voorwaarden is korting mogelijk.

Opgave en reserveren gaat rechtstreeks via De Oosterhoeve. Na opgave volgt voorafgaand een kennismakingsgesprek met trainer Mariet Rutten. 

Aanmelden


Annulering:
Bij voortijdige annulering van de retraite hanteren wij de volgende regels:
Bij annulering tot 2 maanden voor aanvang van de retraite wordt de betaling teruggestort, verminderd met € 50 reserveringskosten.
Bij annulering tussen 2 maanden en 4 weken voor aanvang van het verblijf zal 50% van het bedrag in rekening worden gebracht.
Bij annulering binnen 4 weken voor aanvang van de retraite wordt 100 % van het bedrag in rekening gebracht. Zelf voor een vervangende deelnemer zorgen kan ook.

Op deze themaretraite zijn de algemene voorwaarden van De Oosterhoeve van toepassing.
We raden je aan een annuleringsverzekering af te sluiten!

Heb je interesse en nog vragen? Neem dan voor inhoudelijke vragen contact op met trainer Mariet Rutten tel. 06 2713 6069 en voor praktische vragen met Nan Pluymackers tel. 06 533 99 990