mindbody-retreat

In stilte herbronnen

op retraite

Het beoefenen van yoga en mindfulness heeft zijn wortels in de boeddhistische traditie. Een stilteretraite biedt de unieke mogelijkheid om tot jezelf te komen, terwijl je toch samen met een groep bent. Het is de ultieme plek om tot rust te komen. We gaan samen verstillen, verdiepen en ontwikkelen.

Als je op retraite gaat betekent dit dat je je een aantal dagen terugtrekt uit je dagelijks leven en praktische beslommeringen. Je hoeft even niet te zorgen voor anderen. En je komt eindelijk even los van de dagelijkse afleidingen zoals e-mails, je telefoon en lawaai. Er wordt heerlijk voor je gekookt, je slaapt op een rustige plek en de dagen worden begeleid.

Het retraiteprogramma is simpel, overzichtelijk en verloopt in stilte. Zo kun je jouw dagelijkse realiteit steeds meer loslaten. Je lichaam komt geleidelijk tot rust en je geest wordt helder en kalm. Het programma biedt zit- en loopmeditatie en yoga. Zowel binnen als buiten in de natuur. Met begeleiding en gesprekken ter inspiratie. Tijdens een retraite nodigen we je uit om je hart te openen en je ziel te voeden. Zo ontwikkel je een ander perspectief en kun je de opgedane kennis en ervaringen leren verweven met je eigen leven.

De natuur is de perfecte omgeving om te verstillen en herbronnen. De retraites zijn op verschillende locaties middenin de natuur: in een bosrijke omgeving of aan zee. We bieden korte weekenden om kennis te maken met deze stilte. Maar ook langere periodes waarin je een verdiepingsslag kunt maken in je beoefening en persoonlijke ontwikkeling.

Wanneer gun jij jezelf de stilte en rust waar jouw lichaam en geest zo naar verlangen? Wij nodigen je van harte uit.