mindbody-retreat

In stilte herbronnen

herbronnen in de nazomer bij 'de oosterhoeve' | winterswijk  24 t/m 26 augustus 2024

We zijn volop bezig om een 'op adem komen' retraite met aandacht voor de wijsheid van het lichaam te plannen voor een select groepje deelnemers in dit sfeervolle retraitehuis. Even terug naar de basis, je eigen natuur door aandachtsmeditatie, compassie, yin-yoga en mindful wandelen in de prachtige natuur waarmee dit bijzondere retraitehuis is omringd.

Deze retraite wordt gegeven in een veilige bedding gecreëerd door Mariet Rutten i.s.m. Nan Pluymackers en een yogadocente, die 2x een yin-yogasessie op zaterdag en zondag.

Ben je toe aan een 'reset' na een intensieve periode in je leven? Ervaar je teveel dagelijkse stress? Ben je ziek geweest, heb je chronische pijn, burn-out of ben je chronisch of onbegrepen ziek (SOLK/ALK)? Zoek je een nieuw ritme, omdat je oude ritme niet meer past? Voel je je passief en wil je opnieuw in beweging komen binnen jouw grenzen? Ben je toe aan meer innerlijke ruimte, rust en ontspanning, Verdieping en bewustwording? Dan is dit je kans!

Er is slechts plek voor 6 personen om maatwerk en kwaliteit te kunnen leveren!

We bieden 4 sfeervolle eenpersoonskamers (incl. eigen douche/toilet) en 2 riante kampeerplekken op het terrein (zonder stroom) met gezamenlijk gebruik van comfortabele douche en toilet (in de yogaschuur).

Medio april staat alle info online. Ben je benieuwd? Neem dan nu alvast contact op met Mariet of schrijf je op voorhand in. De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Er is nog plek en we werken met een wachtlijst en bij teveel animo, wordt er in overleg een extra retraiteweekend gepland.