mindbody-retreat

In stilte herbronnen

bezinnen aan zee
7 - 12 JANUARI 2024
thema: mINDFUL lEVEN

Deze Mindful Leven retreat gaat over het leven en ‘verliezen’ die je daarin hebt geleden. Hoe je hebt overleefd of bent vastgelopen? Mindful Leven gaat over Leven met een hoofdletter, en jouw behoeften en mogelijkheden daarin. Het is een retreat gericht op persoonlijke ontwikkeling vanuit het mindfulness gedachtegoed en de positieve psychologie. We onderzoeken onbewuste en automatische processen en gaan nog dieper in op de innerlijke ruimte, een gevoel dat je misschien bent verloren tijdens je ziek-zijn of een overweldigende ervaring in je leven. Tijdens deze retreat gebruiken we zachte aandacht, yoga, meditatie en de kracht en harmonie van de natuur om die innerlijke ruimte weer terug te brengen.

“Het gaat niet om hoe je valt, maar om de manier waarop je opstaat” dat is het credo van Mariet. Laten we samen vanuit zachte aandacht, binnen een veilige setting, weer opstaan en vertrouwen leren opbouwen in het lichaam, je midden leren vinden en van daaruit een hernieuwd evenwicht.

Begeleiders
Mariet Rutten en Virginie Parent

Praktisch
Van 7/1/2024 (na avondmaal) tot 12/1/2024 (na ontbijt)

815 euro (éénpersoonskamer) – 615 euro (bed op tweepersoonskamer)

Inclusief maaltijden, bed- en badlinnen, gebruik sauna (op vaste momenten), de vaste Land aan Zee activiteiten (yoga, natuur, sauna, bewegen, meditatie, community)  en de sessies van Mariet en Virginie die maximum 3u per dag duren.

AANMELDEN / INFO